In de omgeving zijn genoeg activiteiten voor jong en oud.

Vanaf het park kun je prachtig fietsen. Veel dorpjes liggen op fietsafstand. In de vallei zijn volop mogelijkheden voor een prachtige fietstocht met weinig hoogteverschillen. Een geoefende klimmer kan terecht in de bergen van de Luberon en de Vaucluse en zelfs op de nabij gelegen Mont Ventoux.

Ook wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de omgeving met mooie routes door de bergen, langs het water of door de bossen. In de bossen grenzend aan het park kan de tocht al beginnen. In de map in ons huis zijn meerdere wandelingen vanaf ons huis beschreven.

Vlakbij het park is een manege voor de liefhebbers van paardrijden. Ook bestaat de mogelijkheid voor een tocht te paard in de omgeving.

Watersporters kunnen terecht voor een kanotocht op de nabijgelegen Sorgue. Een dagje naar het strand is ook goed te doen. In een uurtje bent u bij de zee en het strand bij Les Leques (ten oosten van Marseille). Hier kan men ruim parkeren en volop genieten van de zon en de Middellandse Zee.

Voor de golfliefhebbersligt op nog geen kilometer van het park een schitterende 18-holes golfbaan met driving range, de Provence Country Club.
Op het terrein van deze golfbaan bevindt zich een restaurant met een fraai gelegen terras waar u lekker kunt eten voor een redelijke prijs, ook als u niet van de golfbaan gebruik maakt. In de nabije omgeving zijn volop golfmogelijkheden.

DSC_0381